Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدرضا قادری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: طی سال جاری ۴۱ زلزله به بزرگی بیش از  سه ریشتر در گلستان به وقوع پیوست که یکی از آن ها ۴.۲ ریشتر بود.

وی افزود: این تعداد زلزله نشان می دهد که باید علاوه بر اقدامات سازه ای، آمادگی لازم برای مواجه با زلزله را داشته و رفتار خود را ارتقا دهیم.

قادری بیان کرد: مانور زلزله از سال ۸۱ در سطح مدارس اجرا شده و وزارت کشور، وزارت علوم، آموزش و پرورش، هلال احمر، صداوسیما و پژوهشگاه بین المللی زلزله در آن نقش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از سال ۹۴ طرح مدرسه ایمن؛ جامعه تاب آور اجرا شده که علاوه بر آموزش در سطح مدارس آموزش محله های اطراف مدرسه را هم مد نظر دارد.

قادری با بیان این که روی خط زلزله و حرائم آن محدودیت ساخت و ساز وجود دارد، ادامه داد: در طرح های تفصیلی که برای شهرها و روستاها تهیه می شود، نحوه ساخت و ساز و نوع مصالح تعریف می شود.

وی با اشاره به این که شهرداری ها و دهیاری ها متولی صدور پروانه هستند، گفت: تپه های لسی در گرگان وجود دارد که از لحاظ ساختگاهی برای احداث ساختمان های بلند مرتبه مناسب نیستند و اگر  قرار است ساخت و سازی انجام شود باید از شمع استفاده شود که صرفه اقتصادی ندارد.

قادری با بیان این که در نقاطی که ممنوعیت ساخت دارد پروانه صادر شده و ساخت و ساز می شود، گفت: قوانین و ممنوعیت ها را به مراجع صدور پروانه شهرداری و راه و شهرسازی و همچنین دادستانی، دادگستری، بازرسی و غیره اعلام کرده ایم و خواستیم که طرح ویژه تفضیلی برای این مناطق تهیه شود.

وی تصریح کرد که قوانین و الزامات ساختمان ۱۰۰ درصد در ساختمان سازی رعایت نمی شود.

قادری گفت که اکثر خانه هایی که در سیل خسارت ۱۰۰ درصدی دیدند در حریم و بستر روخانه ها احداث شده بودند.

کد خبر 4783049

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان زلزله بوشهر هفته بسیج راهپیمایی بسیج بارش برف گرگان قیمت بنزین اصلاح قیمت حامل های انرژی ایلام قزوین بنزین شهرکرد بیرجند تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۹۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان با بیان اینکه محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم هستند گفت: در برخی از مناطق شهر طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبود‌ها و نقصان‌ها نرخ جرائم بالا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدهادی مصطفوی ضمن گرامیداشت روز معلم و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، در مورد تشریح جرم شناسی در طرح جامع شهری عنوان کرد: یکی از موضوعات در حوزه پیشگیری، بحث محلات بی‌دفاع است به عنوان مثال در بحث نورپردازی زمانی که معبر یا پارکی از لحاظ نورپردازی ضعیف باشد آن محل مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرایم می‌شود.

وی با اشاره به طرح شهرسازی و طرح جامع شهری گفت: یکی از مسائل و آسیب‌ها این است که در تثبیت طرح جامع در کمیسیون ماده پنج، نظر مجموعه قضایی و انتظامی کسب نمی‌شود و یا در منطقه‌ای احداثِ واحد‌های مسکونی دو طبقه مصوب می‌‌شود اما بعد از آن پروانه ساختِ واحدِ چند طبقه صادر می‌شود.

مصطفوی بیان کرد: در صورت بروز یک جرم باید سریع‌ترین اقدامات در راستای تصحیح فرآیند‌های منجر به وقوع آن انجام پذیرد و طبق «نظریه پنجره‌های شکسته» وقوع جرم مانند شکستن پنجره در یک محیط است و در صورتی که اقدامی درخصوص تعویض پنجره شکسته صورت نگیرد، سایر پنجره‌ها نیز مستعد شکستن می‌‌شوند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان ابراز کرد: در حالی که در طرح اولیه مستحدثات با توجه به کوچه 6 یا 8 متری لحاظ شده بوده که تغییرات بعدی منجر به تراکم جمعیتی و تعارض منافع ‌می‌شود و این مسئله خود زمینه‌ساز بروز جرائم گوناگونی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح جامع همدان به تصویب رسیده و ما قرار نیست آن را تغییر دهیم، عنوان کرد: در طرح تفصیلی لازم است، پیوست‌های فرهنگی، انتظامی و امنیتی رعایت شود؛ لذا هدف کنونی این است که  آسیب‌شناسی‌های لازم صورت پذیرد و نظر نیروی انتظامی در خصوص شناسایی‌های صورت گرفته از سوی این نهاد درخصوص جرایم شایع در هر منطقه استفاده شود، تا در طرح تفصیلی اقدامات مناسبی در جهت کاهش چالش‌های هرمنطقه انجام پذیرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان بیان کرد: با یک نگاه جرم‌شناسانه و فنی باید دید در یک منطقه که قرار است طرح تفصیلی و جامع انجام شود، قرار است رفاه را برای شهروندان و ساکنان آن منطقه به ارمغان بیاورد؟ یا اینکه منجر به مشکلات و تعارض منافع شود؟ از همه مهمتر باید به پیوست‌های فرهنگی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) توجه شود.

مصطفوی عنوان کرد: اساساً در برخی از مناطق همدان طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبود‌ها و نقصان‌ها نرخ جرائم بالا است.

وی گفت: دستگاه قضایی و انتظامی این آمادگی را دارد که نقطه نظرات خود را در طرح فوق در جلساتی که با این موضوع برگزار می‌شود اعلام دارد تا کار به صورت بهتری پیش برود.

در ادامه جلسه نمایندگان مسکن و شهرسازی به توضیح طرح جامع و تفصیلی پرداختند و نمایندگان نیروی انتظامی نیز جرائم و آسیب‌های شناسایی شده در هر منطقه را به‌صورت نقطه‌ای تشریح کردند.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • تدارک ویژه صدا و سیمای گلستان در سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع)
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار در اصفهان
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • بهروز افخمی «کاغذ شطرنجی» را تهیه می‌کند
  • واکنش تهیه‌کننده «نون‌خ۵» به شکایت یک خواننده/ فعلا تصمیمی بر ساخت فصل بعدی نداریم
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان
  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی